Guds fred – konfirmation

I aftes var der i mange vinduer tændt levende lys, for at minde os om, at Danmark blev frit. I dag d. 5. maj fejrer vi befrielsen. Vi fejrer freden og vi minder hinanden om, at den fred vi nyder ikke giver sig selv. Enhver fred kommer, fordi mennesker har betalt en høj pris, for at vi kan nyde friheden.

I Johannesevangeliet taler Jesus også om fred, men det er en anden fred end den fred, som verden giver. Jesus taler om Guds fred. Guds fred, som kan opleves og erfares af mennesker i dag. Guds fred, som bl.a. er den stille overbevisning om, at man er set, hørt og elsket. Guds fred er opleves forskelligt fra menneske til menneske. I løbet af ugen, har mange mennesker på Facebook delt deres erfaringer med Guds fred.

Ved gudstjenesten blev tre unge mennesker også konfirmeret, så der var fest i kirken. Hør mere om Guds fred her:

podcast-large